Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A vifon tesztaleves ennyire...

A vifon tesztaleves ennyire rossz? Kínai instant tészta leves

Figyelt kérdés

Milyen tapasztalatod van velük

Milyen tésztából készült

Milyen kellemesebb és rosszabb élményei voltak vele kapcsolatban?

Van kedvenced belőle?

2021. okt. 20. 12:04
A kérdező szavazást indított:
Szeretem az ilyen leveseket
Rosszak az ilyen levesek
Melyik a kedvencem, mindegyik
Jó lenne ha inkább egészséges ételre futná 100 forintból is
47 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Én szeretem. 120 forintért elég korrekt. Havonta eszek egyet-kettőt mondjuk, nyilván egy rendes étkezést nem pótol
2021. okt. 20. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
A kimcshi-s finom. Nem rossz ilyesmit enni, de nyilván csak végszükség esetén, nem mindennap fogyasztva.
2021. okt. 20. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
A legjobban azt szeretem bennük, hogy 5 perc alatt megcsinálok kettőt és le van tudva a kaja. Az ízüket is szeretem, de kizárólag forrón, amíg nem áll össze benne az olaj.
2021. okt. 20. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Most már csak néha veszek. A kínait lemásolta a Maggi, az nem ízlik. A churry-s marhahúslevest kifejezetten szerettem, de állítólag káros a Vifon, sok helyen már nem is árusítják. Kár, mert jók ezek a kínai instant levesek egyszer-egyszer. Annyi hülyeséget eszünk, szerintem ez már nem oszt, nem szoroz a táplálkozásunkban.
2021. okt. 20. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Hàt én a vifont egyszer ettem, nem rossz de nem is finom. Akkor már smack levesek vagy cup noodles márka jobb, ízesebb tartalmasabb. Ilyen zacsis levesből red bean/édes fekete babos jött be. Függője vagyok de drága. Havi 2x eszek ilyet.
2021. okt. 20. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Havonta néhányszor szoktam enni, ha csak egy gyors meleg vacsorára van időm. Beleütök két tojást, esetleg vágok hozzá valami zöldséget is. Nincs kedvenc márkám, kb. mindegyik egyformán bejön.
2021. okt. 20. 17:06
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Kezdo egyetemistakent, koliskent folyamatosan ettem, ma mar be nem tennem a kosaramba 😆 Egyebkent finom, dehat igyekszem minel jobb alapanyagokat magamhoz venni...
2021. okt. 20. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
A vifon meg a smack sz.r, más drágább fajta, pl. maggi finom, bár gondolom nem túl egészséges.
2021. okt. 21. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig tartok otthon 2-3at a csípős marhahúsos porlevesükből. Azt vettem észre, ha megfázás vagy torokfájás kerülget, hamarabb kijövök belőle, ha ilyet eszek forrón és lényegesen olcsóbb, mint a gyógyszertári orrcseppek egyebek. Màsik fajták annyira nem ízlenek, ezt is ebből a célból tartom.
2021. nov. 10. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
59%
A Vifon az vietnámi 🤔
2022. máj. 15. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!