Amerikai palacsinta vagy az európai a jobb?
Figyelt kérdés
Szerintem az amerikai is finom pl reggelire mintsem külön desszertként mint ahogy mi esszük, de hiába mindkettő palacsinta, ég és föld, mármint nem rosszabb de teljesen más élmény. Ahogy mi az ameriakait ők vajon ismerik az európait? Lehet ha megismernék újragondolnák az elképzelésük a palacsintáról, hogy ez egy desszert is nem egy "édes reggeli".
A tészta íze is full más. Az amerikai olyan sima, inkább sósabb ízvilág öntet nélkül, az európai édesen tésztásabb.
2023. aug. 14. 07:55
11/15 anonim 



válasza:





Személy szerint én mindkettőt szeretem, de az európai jobban ízlik. Én elsősorban a sok tölteléket szeretem benne, míg az amerikainál a tésztán van a hangsúly. Szintén az amerikai palacsintát csak nutellával tudom megenni, míg az európait szinte akármivel.
13/15 anonim 



válasza:





Hülye kérdés, ennyi erővel a tiramisut is megversenyeztethetnéd a mákos gubával. Két teljesen különböző étel különböző étkezésekre szánva.
14/15 anonim 



válasza:





Nekem egy kicsivel jobban bejön az amerikai palacsinta.Nekem jobban tetszik az állaga,meg hogy le lehet önteni pl csoki szósszal vagy gyümölccsel.vagy nutellával.de ritkán eszem sajnos.
15/15 anonim 



válasza:





Az európai palacsintát szeretjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!