Mik azok a kis kemény kavicsos darabok a szőlőcukorban?
A letört fogdarabka elég kemény.
Amit a szőlőcukorkában érzel kis gumó az nem más mint a szőlőcukor kitöltő por koncentrációja. Szóval a gép rossz minőségű munkát végzett és nem keverte össze a három összetevőt, cukrot, port és a ragasztót.
Ugyan ez van a Nutella-val is, ott is gyakran van olyan, hogy a gép nem kever rendesen és vannak benne apró kis gumok.
Minél márkátlanabb mogyorókrémet veszel annál nagyobb a valószínűsége, hogy találkozni fogsz ilyen kis gumókkal, persze azok nem lesznek olyan "kemények" mint a szőlőcukorban lévők.
Legtöbb ilyen kis gumó a "CBA Duó kakaós tejkrémes krém 400g" -ben van.
Ebben meg egészen pontosan a tejport nem keveri el a gép megfelelően és ezt érzed úgy, hogy gumós.
CBA Duó kakaós tejkrémes krém 400g
(NEM LESZ TŐLE SEMMI BAJOD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!