A linkelt PEZ szőlőcukor megszűnt volna? Tavaly télen láttam utoljára egy Auchanban azóta sehol. Pedig szerettem.
2023. máj. 22. 16:57
1/6 anonim válasza:
Lehet megszűnt vagy esetleg megváltozott a csomagolása.
2/6 anonim válasza:
Ha ez vigasztal, ha valóban natúr szőlőcukor volt, akkor sokat nem vesztettél.
Mivel a szőlőcukor, az szőlőcukor, egyszerű, kémiailag tiszta monoszacharid.
Úgyhogy tökmindegy, hogy ki gyártja, nincs benne meglepetés. Tök ugyanolyan mind. Nem is tud másféle lenni. Szóval... bármilyen más gyártó, forgalmazó szőlőcukrával helyettesíthető.
3/6 anonim válasza:
Cukorbeteg vagyok és most is van itthon ebből 3 zacsival, még régről.
De tökéletesen egyetértek a 2-es válaszolóval, totál olyan, mint a többi szőlőcukor.
Viszont a PEZ-nek vannak az ízesített szőlőcukrai, amik tényleg finomak, nekem a citromos a kedvencem.
4/6 A kérdező kommentje:
Múltkor vettem egy másmilyet de ehetetlen volt sajnos. Ennek meg a változatainak egész kellemes íze volt. :)
2023. máj. 22. 17:54
5/6 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, a natúr totál ugyan olyan bármelyik gyárban is készül. Esetleg még olcsóbb is lehet a "gagyibb" márka, bár amúgy sem egetverő az áruk.
6/6 anonim válasza:
Na jó, ez most meglepett hogy a másik gyártó terméke nem volt jó. Hiszen, elméletben csakis egyforma lehet. Persze, az ízesített más tészta, na ott már vannak eltérések. Nade a natúr, az natúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!