Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hányingerem van a mekis...

Hányingerem van a mekis kajától, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Üdvözletem kedves emberek!

Nekem nem ez az első alkalom, hogy az ilyen bigmac féle ételek megfekszik a gyomromat, de ritka, nem is eszek mekibe sűrűn, de minden tizedik alkalommal valami megcsinál...

Kérem segítsen valaki, mivel lehet ezt csillapítani?

Konkrétan falra mászok, hogyha a wc-re kéne rohannom, egyszerűen nem bírok hányni... úgy érzem bennem van némi inger, de nem szeretném, hogy lehet ezt úgymond wc akció nélkül túlélni?

Segítsetek légyszi, mert már a sírás kerülget, és borzasztóan rossz érzés, és konkrétan ver már a víz...

2023. júl. 14. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem opció, hogy nem jársz oda?
2023. júl. 14. 23:15
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Vizsgáltasd ki magad. Lehet emésztőrendszeri probléma is de lehet hogy csak ilyen gyenge a szervezeted.
2023. júl. 14. 23:25
 3/11 A kérdező kommentje:

Mert szerintem nekem ilyen hányásfóbiám van, már a gondolattól is lefehéredek... :(

2#

Szerintem is gyenge, mert a zsíros, olajos dolgoktól néha kikészülök, pedig próbálom kerülni, a Meki is csak egy ilyen légből kapott ötlet volt a srácokkal, nos. Megbántam. :D

2023. júl. 14. 23:31
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is hányásfóbiám van. Tudom, milyen pocsék érzés. :(

Szerintem nem bírod ezeket a műkajákat. Ha hányásfóbiád van, nem nagyon ajánlom az ilyen Meki, KFC, Burger King kajákat.

2023. júl. 14. 23:35
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell ott enni és nemmlesz ilyen probléma. 🤦‍♀️
2023. júl. 15. 06:41
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Akkor ne menj Meki-be.... ennyi.
2023. júl. 15. 08:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden tizedik alkalommal van baj, akkor az más gond lesz
2023. júl. 15. 11:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a Mekivel van baj, mert ha azzal lenne, akkor minden alkalommal kicsinálna.
2023. júl. 15. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy nem bírod, miért eszel bigmacet? Vegyél egy salátát, vagy egy kisebb burgert. Vagy ne egyél semmit.

Orvos sem ártana, hogy kiderüljön, miért vagy rosszul.

2023. júl. 15. 11:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha hányásfóbiás vagy, akkor több lesz a pszichés komponens mint a fizikális. Valószínűleg azonnal hányingerrel reagálsz arra, ami egyébként a "kicsit megülte a hasam" kategória. Van súlyos hányásfóbiás ismerősöm, nem lehet vele sehova menni, mert mindentől retteg, és a másnapos kajától is veri a víz.
2023. júl. 15. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!