Hányingerem van a mekis kajától, tudnátok segíteni?
Üdvözletem kedves emberek!
Nekem nem ez az első alkalom, hogy az ilyen bigmac féle ételek megfekszik a gyomromat, de ritka, nem is eszek mekibe sűrűn, de minden tizedik alkalommal valami megcsinál...
Kérem segítsen valaki, mivel lehet ezt csillapítani?
Konkrétan falra mászok, hogyha a wc-re kéne rohannom, egyszerűen nem bírok hányni... úgy érzem bennem van némi inger, de nem szeretném, hogy lehet ezt úgymond wc akció nélkül túlélni?
Segítsetek légyszi, mert már a sírás kerülget, és borzasztóan rossz érzés, és konkrétan ver már a víz...
Mert szerintem nekem ilyen hányásfóbiám van, már a gondolattól is lefehéredek... :(
2#
Szerintem is gyenge, mert a zsíros, olajos dolgoktól néha kikészülök, pedig próbálom kerülni, a Meki is csak egy ilyen légből kapott ötlet volt a srácokkal, nos. Megbántam. :D
Nekem is hányásfóbiám van. Tudom, milyen pocsék érzés. :(
Szerintem nem bírod ezeket a műkajákat. Ha hányásfóbiád van, nem nagyon ajánlom az ilyen Meki, KFC, Burger King kajákat.
Ha tudod, hogy nem bírod, miért eszel bigmacet? Vegyél egy salátát, vagy egy kisebb burgert. Vagy ne egyél semmit.
Orvos sem ártana, hogy kiderüljön, miért vagy rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!