Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzes elott ha ehes vagyok...

Edzes elott ha ehes vagyok nem eszek, nehogy rosszul legyek. Mitol van az, hogy edzes utan, meg szinte hanyingerem van a kajatol ha eszek?

Figyelt kérdés
Sujzos edzesrol beszelunk. Gondoltam a kozben elfogyasztott vizre. De hat az nem lehet, hogy ennyire eltelit. Folleg intenziv edzesnel.
2019. jún. 17. 18:07
 1/2 kissbazsa ***** válasza:

A szervezet sokkban van edzés után. Futás után is ez történik. Két dolgot lehet tenni:

- Vagy iszol egy turmixot (otthon bekészíted, bedobod a táskába aztán ha végeztél vizet rá és megiszod.

- Vagy vársz kb két órát edzés után és akkor eszel. Addigra azért megjön az étvágy. Ez akkor gond ha este edzel és mondjuk nyolcra érsz haza. Akkor tízkor tudnál csak enni. Tele hassal meg nem jó aludni.

A megoldás? Hacsak nem vagy kokszon, nem kell erőltetni. Nem vagy éhes edzés után, lefekvés előtt? Na és? A test tudja mi kell neki. Másnap olyan éhes leszel, hogy a vasszöget is megeszed. Tévedés, hogy így ne fejlődne egy szervezet, főleg egy fiatal. Sőt jobban. Ha kokszolsz, akkor persze legyen meg a naponta kimért kalória és alvásmennyiség de az másik műfaj.

2019. jún. 18. 15:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem kokszolok. Koszonom a valaszod:)
2019. jún. 18. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!