Mi lehetett ez a 80as evek vegi edesseg?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon keves infora emlekszem de hatha valakinek beugrik igy is. Szoval a 80as evek vegen volt egy olyan zacskos cukorka ami fako zold szinu mazas volt. Belul mar nem emlekszem a toltelekre. Meretre kb a smarties merete lehetett csak annal kicsit ducibb lencse alakja volt. Sajnos nem emlekszem az izere sem. Csak arra hogy nagyon szerettem meg az alakjara. Hatha valakinek ilyen keves infobol eszebe jut. Ha kiderul mi volt ez akkor a kerdes igazi lenyege az, hogy lehet e meg valahol kapni? Csomo 80as evek beli retro edesseget lehet meg kapni. Hatha ezt is.2023. júl. 14. 20:58
11/13 anonim válasza:
Valami citromos zöldalma vagy lime nem?
12/13 A kérdező kommentje:
citromos valami volt. a c vitaminos drazsé az amúgy. amit korábban írt valaki. nem emlékszem pontosan az ízére csak arra hogy nagyon szerettem.
2023. nov. 29. 14:04
13/13 anonim válasza:
Most nekem is eszembe jutott,én is szerettem. :) Kínai,vagy euros boltokban lehet valami hasonló de inkámm ilyen mentos utánzat lehet gyümölcsos ízzel asszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!