Mi lehetett ez a 80as evek vegi edesseg?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon keves infora emlekszem de hatha valakinek beugrik igy is. Szoval a 80as evek vegen volt egy olyan zacskos cukorka ami fako zold szinu mazas volt. Belul mar nem emlekszem a toltelekre. Meretre kb a smarties merete lehetett csak annal kicsit ducibb lencse alakja volt. Sajnos nem emlekszem az izere sem. Csak arra hogy nagyon szerettem meg az alakjara. Hatha valakinek ilyen keves infobol eszebe jut. Ha kiderul mi volt ez akkor a kerdes igazi lenyege az, hogy lehet e meg valahol kapni? Csomo 80as evek beli retro edesseget lehet meg kapni. Hatha ezt is.2023. júl. 14. 20:58
1/13 A kérdező kommentje:
2023. júl. 14. 21:04
3/13 A kérdező kommentje:
de ez ami a képen van bliszteres volt,nem? Volt belőle mustár sárga meg zöld. Amire én gondolok az zacskóban volt, olyan 50-60db lehetett benne.
2023. júl. 14. 21:27
4/13 A kérdező kommentje:
köszi, végigolvastam a hozzászólásokat és valószínűleg akkor az volt az. Nagyon úgy néz ki,hogy már nem létezik :(
2023. júl. 14. 22:35
5/13 anonim válasza:
Es baromi savanyu volt, vagy olyan egeszen furcsa izu, nem? De azert ettem.
7/13 A kérdező kommentje:
nem rémlik,hogy nagyon savanyú lett volna de furcsa íz az rémlik. Azért csak 30+ évvel ezelőtt volt már :) pedig nagyon szerettem.
2023. júl. 15. 12:23
8/13 anonim válasza:
100%, hogy a C vitamin drazsét keresed.
9/13 anonim válasza:
10/13 A kérdező kommentje:
#9 azt ismerem. Ez a c vitamin drazse lesz az.
2023. júl. 15. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!