Húslevest ti meddig ennétek?
Figyelt kérdés
Csak a lé. Tészta frissen főzve bele. Vasárnap főztem a levest, de még van egy jókora adag. Két nap nem is ettük, úgyhogy nem minden nap az volt.2023. júl. 12. 20:03
11/15 anonim válasza:
5 nap
De le ks fagyaszthatos ea ha kiolvazstod, csak foozl bele par repat. Sot, amikor az ember beteg, a legjobb hogy keznel van
12/15 anonim válasza:
Maximum még a mai nap.Ilyen melegben elég neki a három nap.
13/15 anonim válasza:
3 napig.
Amúgy én az elején már fagyasztok belőle ilyen 2-2 személyes adagokat, és utána olyan, mint a talált kaja, csak tésztát főzök ki hozzá.
(De nyáron nem szoktam húslevest enni, nyári melegben mi nem kívánjuk.)
14/15 anonim válasza:
Vasárnap főzöttet én szerdán még megeszem, tovább nem. Ha tudom, hogy nem fog elfogyni, a levet fagyasztom, később mikor megint enném, zöldségeket párolok hozzá, kevés tésztát kifőzök, olyan mint a frissen főzött leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!