Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Húslevest ti meddig ennétek?

Húslevest ti meddig ennétek?

Figyelt kérdés
Csak a lé. Tészta frissen főzve bele. Vasárnap főztem a levest, de még van egy jókora adag. Két nap nem is ettük, úgyhogy nem minden nap az volt.
2023. júl. 12. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

5 nap

De le ks fagyaszthatos ea ha kiolvazstod, csak foozl bele par repat. Sot, amikor az ember beteg, a legjobb hogy keznel van

2023. júl. 12. 23:48
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
Maximum még a mai nap.Ilyen melegben elég neki a három nap.
2023. júl. 13. 08:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

3 napig.

Amúgy én az elején már fagyasztok belőle ilyen 2-2 személyes adagokat, és utána olyan, mint a talált kaja, csak tésztát főzök ki hozzá.

(De nyáron nem szoktam húslevest enni, nyári melegben mi nem kívánjuk.)

2023. júl. 13. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap főzöttet én szerdán még megeszem, tovább nem. Ha tudom, hogy nem fog elfogyni, a levet fagyasztom, később mikor megint enném, zöldségeket párolok hozzá, kevés tésztát kifőzök, olyan mint a frissen főzött leves.
2023. júl. 15. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Ameddig van még...
aug. 9. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!