Húslevest ti meddig ennétek?
Figyelt kérdés
Csak a lé. Tészta frissen főzve bele. Vasárnap főztem a levest, de még van egy jókora adag. Két nap nem is ettük, úgyhogy nem minden nap az volt.2023. júl. 12. 20:03
1/15 anonim válasza:
Imádom. Életem végig elélnék belőle.
4/15 anonim válasza:
3 naposan még mindenképp megenném, 4 naposan határeset, 5 naposan már nem ennék belőle. Ha látszik, hogy nem fog elfogyni, akkor lefagyasztom.
5/15 anonim válasza:
Kb 3, de nálunk bele van főzve a tészta
8/15 anonim válasza:
Az üres húslevest sokan lefagyasztják, és szükség esetén felhasználják olyan ételek készítéséhez, amibe "húslé" szükséges, vagy felolvasztva, frissen főzött levesbetéttel semmi baja, legalább 3 hónapig felhasználható (tovább is, de, legyen egy behatárolható idő)
10/15 anonim válasza:
Mellettem nem marad meg 4 napig, pedig nem keveset főzök belőle.
Eszem reggelire, ebédre, uzsonnára, vacsorára és még éjfélkor is az íze miatt.:)
Simán enném 3-4 napig, de ha hirtelen közbejönne valami, akkor lefagyasztanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!