Húslevest vagy a gulyáslevest szereted jobban?
Figyelt kérdés
2022. szept. 25. 12:06
A kérdező szavazást indított:
húsleves
gulyásleves
41 szavazat
1/13 anonim válasza:
Gulyáslevest. A húsleves gyakorlatilag zsíros víz, bár a sárgarépa meg szárnyasnál a máj nagyon jó benne.
2/13 anonim válasza:
Húslevest szeretem jobban, gazdagabb az ízvilága, minden íz kivehető benne, ráadásul nem zsíros, nem kell kenyeret enni mellé.
4/13 anonim válasza:
A Gulyás levest nagyon szeretem mióta, Gulyás Gergely is a kormány tagja.
5/13 anonim válasza:
vegan huslevest nagyon szeretem
6/13 anonim válasza:
5. Nincs olyan hogy vegán húsleves, ez csak az állatvédők agyszüleménye.
7/13 anonim válasza:
nem kell allatvedo legyel ahhoz, hogy ne vedd el mas elolenyek eletet:)))
8/13 anonim válasza:
Ok nélkül nem is szoktam elvenni.
9/13 anonim válasza:
Imádom hogy van egy kérdés ízlésről, és le vannak pontozva a válaszok. Aki ízlésen vitatkozik, az csökött, ezek vélemények, nem normális ezeket a válaszokat pontozni.
10/13 Paczalos István válasza:
Jó kiadós gulyás, vagy babgulyás, friss pogácsával. Szerintem az egyik legfinomabb, és lektartalmasabb leves, bár a palócleves se akármi.
Húsleves igazából csak akkor finom, ha nagy mennyiségben készül (akár a gulyás) például egy jó lakodalmi húsleves, és utána a zöldség, és a főtt húsok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!