Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ez csak helyi dolog, vagy...

Ez csak helyi dolog, vagy máshol sem lehet cukrot kapni?

Figyelt kérdés
Egy kis Tolna megyei varosban lakom, es egyik itteni boltban sem lehet cukrot kapni. Tegnap este átmentem a szomszéd városba, ahol Lidl is van, de ott sem volt.
2023. júl. 12. 15:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
50%
Te hol voltál az elmúlt másfél évben? Kb azóta nincs sehol cukor.
2023. júl. 12. 15:04
 2/25 A kérdező kommentje:
Írországban, nemrég jöttem haza.
2023. júl. 12. 15:10
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
Jobb is, mert egészségtelen. Míg te Írországban voltál, az idő alatt, itt mindenki egészségesen él. Kocsma helyett konditerembe járnak az emberek. Ha lenne is cukor, senki sem venné.
2023. júl. 12. 15:19
 4/25 anonim ***** válasza:
86%

:D :D :D

2023. júl. 12. 15:26
 5/25 anonim ***** válasza:
83%

Szeretett kormányunk, a nemzet hős nagyapója (ki öt gyermeket nemzett) a csak a magyar embereket sújtó hadi állapot terheit a zemberekről levéve csökkentette a rizsicsökkentést, meg tökre vágta a magán benzinkutasokat meg a magán kisboltokat. Olcsóbban kell adni a cukrot, mint amibe a boltosnak kerül. Háború van ember!

Ha nem lenne ő, a nagy vezető, már brüxel meg Soros lábtörlője lennénk.

Az íreknél nem néztél magyar köztévét?

2023. júl. 12. 15:28
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor van mit bepótolni. Augusztus 1-ig árstopp van egy rakás termékre, sokszor beszerzési ár alatt kell adniuk a boltoknak egyes termékeket és ezekből meg van határozva, naponta mennyit vehetsz. Így aztán a veszteséges termékek nem nagyon vannak a polcokon, érdemes kora reggel menni, amikor kirakják a napi készletet.
2023. júl. 12. 15:28
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

5-ös ezt klasszul összefoglaltad, bárcsak ne lenne igazad. :(

(#6 vagyok)

2023. júl. 12. 15:29
 8/25 anonim ***** válasza:
46%
Lehet kapni, de nem mindig. Törvény szerint kell készleten lenni a boltban de néha túl nsgy a kereslet
2023. júl. 12. 15:34
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk a Penny tele volt cukorral. Nem érint, mert cukorbeteg vagyok, csak láttam.
2023. júl. 12. 15:40
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mostanában már nincs gond vele.
2023. júl. 12. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!