Ez csak helyi dolog, vagy máshol sem lehet cukrot kapni?
Figyelt kérdés
Egy kis Tolna megyei varosban lakom, es egyik itteni boltban sem lehet cukrot kapni. Tegnap este átmentem a szomszéd városba, ahol Lidl is van, de ott sem volt.2023. júl. 12. 15:02
1/25 anonim válasza:
Te hol voltál az elmúlt másfél évben? Kb azóta nincs sehol cukor.
2/25 A kérdező kommentje:
Írországban, nemrég jöttem haza.
2023. júl. 12. 15:10
3/25 anonim válasza:
Jobb is, mert egészségtelen. Míg te Írországban voltál, az idő alatt, itt mindenki egészségesen él. Kocsma helyett konditerembe járnak az emberek. Ha lenne is cukor, senki sem venné.
5/25 anonim válasza:
Szeretett kormányunk, a nemzet hős nagyapója (ki öt gyermeket nemzett) a csak a magyar embereket sújtó hadi állapot terheit a zemberekről levéve csökkentette a rizsicsökkentést, meg tökre vágta a magán benzinkutasokat meg a magán kisboltokat. Olcsóbban kell adni a cukrot, mint amibe a boltosnak kerül. Háború van ember!
Ha nem lenne ő, a nagy vezető, már brüxel meg Soros lábtörlője lennénk.
Az íreknél nem néztél magyar köztévét?
6/25 anonim válasza:
Akkor van mit bepótolni. Augusztus 1-ig árstopp van egy rakás termékre, sokszor beszerzési ár alatt kell adniuk a boltoknak egyes termékeket és ezekből meg van határozva, naponta mennyit vehetsz. Így aztán a veszteséges termékek nem nagyon vannak a polcokon, érdemes kora reggel menni, amikor kirakják a napi készletet.
7/25 anonim válasza:
5-ös ezt klasszul összefoglaltad, bárcsak ne lenne igazad. :(
(#6 vagyok)
8/25 anonim válasza:
Lehet kapni, de nem mindig. Törvény szerint kell készleten lenni a boltban de néha túl nsgy a kereslet
9/25 anonim válasza:
Nálunk a Penny tele volt cukorral. Nem érint, mert cukorbeteg vagyok, csak láttam.
10/25 anonim válasza:
Nálunk mostanában már nincs gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!