Lehet, pokolra szállok, de soha ne egyél jobbat, mint hülye porokat.
2023. júl. 3. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
2/13 anonim válasza:
Sosem voltam a porok híve, a család se. Két kivétel volt mindig is a szerb csevapcaicsa fűszerkeverék és a knorr bolognai. Nem csak egyszerű és gyors de ízre is nagoyn bejön. Egészségességi okokból én magamnak sofrittobol csinálom de ritkán ha az van nagy családi ebédnél, akkor mindig knrorrból kérem.
2023. júl. 3. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
3/13 anonim válasza:
Szerintem addig kell fűszerezni, amíg jónak nem érzed. De pl ha teszel bele natrium-glutamátot a háziba, teljesen más ízt fogsz érezni. Nagyon kiemel mindent. :)
2023. júl. 3. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
4/13 anonim válasza:
Az ízfokozók csodálatos hatása. :D
De egyed azt ami ízlik. Ne törődj semmivel és senkivel.
2023. júl. 3. 13:24
Hasznos számodra ez a válasz?
5/13 anonim válasza:
Saját jobban ízlik mint a Knorr-os.
Bocsánat.
2023. júl. 3. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
6/13 anonim válasza:
Az alapot (sofrito) jól értem, megvettél valami tartósított műanyagot, vagy magad készítetted el?
Nekem sokkal finomabb lett saját paradicsomból, úgy, hogy mindent magam csináltam.
Ezeknél a poroknál csak az üveges szutykok szánalmasabbak, amiben van talán 6% hús, a többi fűszerezett paradicsomlé.
2023. júl. 3. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
7/13 anonim válasza:
Sohasem főzök porokból, mert semmi értelme.
2023. júl. 3. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
8/13 anonim válasza:
egyébként aki most nem kövez meg érte hogy a poralapokat használók közül vagyok, abból tényleg a Knorr volt eddig a "legjobb" ha lehet ilyet kijelenteni egy ilyen mű dologra. lehet tényleg csak az ízfokozók
2023. júl. 3. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
9/13 anonim válasza:
Egyszer voltunk vendégségben, ahol poros bolognai volt. Hogy milyen márka nem tudom, de hazafelé 60 km-en mindhárman (férj, feleség, gyerek) nem győztük látogatni a benzinkutakat, mert mindnyájan fostunk. Volt benne valami, amit a bélésünk nem bír, de tulajdonképpen szerencsére, mert az íze nem volt rossz (a "meg lehet enni kategória") és lehet, hogy lustaságból rászoktunk volna.
Mindentől függetlenül, nálunk a saját, házi bolognaink a verhetetlen.
2023. júl. 3. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
10/13 anonim válasza:
Általában azoknak jön be a porból készült, akik napközisek, menzások voltak és nekik az ottani milánói, meg bolognai ízlett. Valószínűleg előtte nem ettek az igaziból, mert nagyjából ég és föld a kettő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!