Jobban ízlik nektek is a Knorr bolognai alap, mint a hagyományos bolognai ragú?
Figyelt kérdés
Megcsináltam a hagyományos bolognai ragút (sofrító alap, marhahús, paradicsom, vörösbor) de valahogy a Knorr alapnál nincsen jobb...2023. júl. 3. 12:44
11/13 anonim válasza:
Mondjuk kb. akkora a minőségi különbség, mint egy finom tartalmas házi húsleves és egy zacskós "húsleves között.
12/13 anonim válasza:
A Knorrtol kulonosen undorodom. A leveskockak pl a szajpadlasra viaszosan tapadnak, marmint fozott etelben. Maggira csereltem le anno, most mar kerulom az ilyen aromas cuccokat.
13/13 anonim válasza:
Én az igazi saját ragumba tettem a Knorrból, úgy jó volt. De vétek kihagyni a paradicsomot és a répát, mert csak úgy egészséges. Anélkül műanyag és kell másik normális étel vagy gyümölcs mellé. Úgy semmi értelme az egésznek.
34/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!