Értékesítését BIO gyümölcsöknek/zöldségeknek NEM csupán termelői piacokra, hanem éttermeknek, panzióknak, hoteleknek - ezt hogyan oldják meg? Azaz, hogy másoknak is érdeke legyen a vásárlás a termelőktől, ne csak a piacokon árulja a család?
Figyelt kérdés
Minél több helyre történő beszallítás a cél, ne a piac maradjon az egyedüli opció!
Mi a szokás, hogyan indulnak el ezen irányban bio termékeket előállító családok?
2023. jún. 25. 21:45
1/2 anonim válasza:
Elindulni úgy tudnak, hogy piacoznak, illetve szerzödést kötnek felvásárlóhelyekkel, bióüzletekkel, esetleg egy-egy étteremmel, de ehhez aránylag sok terméket kell elöállítani, megbízható minöségben, amit különböz vizságlatokkal kell igazolni, tehát kis, családi termelök nem igazán jutnak be ilyen szerzödésekbe
2/2 anonim válasza:
Akiket ismerek, ők még gabonát termesztenek és külföldre értékesítik. A többit piacon és háztól adják el.
Van egy nagy hűtőházas, csomagolós "maszek" nálunk, aki külföldre is szállít kamionokkal, de ő nem bios. Szerintem bioban is ugyan így működhet. Több száz milliós támogatásból valósította meg a hűtőházat, csomagoló üzemet, munkahely teremtést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!