Hogyan és mivel egyem a Pick szalámit, hogy ne fogyjon annyira?
Én az élvezeti cikkek vagyok úgy, hogy inkább minőséget, de ritkábban. Régen vettem 90 forintért olcsó csokit, manapság 7-900 forint alá nem megyek (az a 90 forintost ma kb. 160-200). Borral hasonlóan vagyok.
De soha nem vennék még drágát sem, ha csak egy kocka/nap, egy korty/nap az amit megengedhetek, hogy minden napra jusson. Fél tábla, fél üveg bor naponta, és utána egy hétig semmi.
Ennek a csak fűszernek az égvilágon semmi értelme sincs.
Megeszek egy nagy tányér tökfőzeléket (mindegy mi), és egy sonka vékonyságú fél szelet Pick szalámit.
Akkor már inkább vegyél olcsóbbat. Tapasztalatom szerint a Pick és Herz már csak a nevéből él. Vannak minőséget gyártó cégek, alacsonyabb árfekvésben. És 70-80% körüli hústartalommal, semmi szója és hasonlók.
De ha nagyon szalámira vágyik az ember, akkor a 40% is megteszi, belehalni nem fog. Azt megértem, ha ilyent elkerülöd. Én is.
Nincs túl sok gyártó az, igaz, én kb. 3-4et tartok elfogadhatónak, de mindenhol jelen van ezek közül legalább egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!