Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan és mivel egyem a Pick...

Hogyan és mivel egyem a Pick szalámit, hogy ne fogyjon annyira?

Figyelt kérdés
Mivel drága, ezért úgy akarom, mint fűszert és nem konkrét ételt. Hasonló a helyzet a parmezánnal is, az is inkább fűszer, mint étel.

2023. jún. 20. 15:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
96%

Én az élvezeti cikkek vagyok úgy, hogy inkább minőséget, de ritkábban. Régen vettem 90 forintért olcsó csokit, manapság 7-900 forint alá nem megyek (az a 90 forintost ma kb. 160-200). Borral hasonlóan vagyok.

De soha nem vennék még drágát sem, ha csak egy kocka/nap, egy korty/nap az amit megengedhetek, hogy minden napra jusson. Fél tábla, fél üveg bor naponta, és utána egy hétig semmi.

Ennek a csak fűszernek az égvilágon semmi értelme sincs.

Megeszek egy nagy tányér tökfőzeléket (mindegy mi), és egy sonka vékonyságú fél szelet Pick szalámit.

Akkor már inkább vegyél olcsóbbat. Tapasztalatom szerint a Pick és Herz már csak a nevéből él. Vannak minőséget gyártó cégek, alacsonyabb árfekvésben. És 70-80% körüli hústartalommal, semmi szója és hasonlók.

De ha nagyon szalámira vágyik az ember, akkor a 40% is megteszi, belehalni nem fog. Azt megértem, ha ilyent elkerülöd. Én is.

Nincs túl sok gyártó az, igaz, én kb. 3-4et tartok elfogadhatónak, de mindenhol jelen van ezek közül legalább egy.

2023. jún. 21. 07:02
 22/23 NTBS ***** válasza:
0%
Pörkölttel.
2023. jún. 21. 07:44
 23/23 anonim ***** válasza:
78%

Szalámis pogácsaként? Mivel a pogácsa alapból finom és laktató, ezért a szalámi és parmezán csak javíthat rajta. :) Ilyesmi recepteket keress:

[link]

[link]

2023. jún. 21. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!