Pick szalámit szabad enni terhesen?
Figyelt kérdés
Annyi helyen olvasom, hogy nyers hús van benne, de máshol meg azt hogy lehet. Annyira csorgatom utána a nyálam, hogy muszáj bekapnom egy két darabot😂 lehet gond belőle? 7hkm2021. ápr. 6. 19:02
1/11 anonim válasza:
a füstölt hús az nem nyers
amúgy nem tudom, férfi vagyok és nincs gyerekem (vagyis leszarom az ilyesmit)
2/11 anonim válasza:
"lehet gond belőle?"
Lehet! ... elfogy a szalami :)))
3/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Ugyan annyira veszélyes/káros várandósan is, mint nem várandósan. Nagyjából semennyire.
4/11 qkker1 válasza:
Ez a "mit ehetek terhesen" az utóbbi pár évben/évtizedben terjedt el.
Nem vagy beteg, bármit ehetsz, amit szeretsz!
5/11 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a védőnőt. Van pár kórokozó, ami egészséges embernek nem árt, de ha pont terhesség alatt kapod el, akkor nagyobb bajod lehet tőle. De a védőnőnek szerintem tudnia kell ilyen kérdésekre válaszolni, jobban, mint az internet random népe.
6/11 anonim válasza:
Milyen kórokozó lenne egy ipari módszerrel készült jól tárolt élelmiszerben?
7/11 Rothadó Narancs válasza:
Nem kell annyi hülyeséget olvasni.
8/11 anonim válasza:
Kérdezőnek már az agyára is ment a kórokozó.
9/11 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy terhesség nem betegség?
BÁRMIT ehetsz előtte is, utána is.
Szerinted elmaradottabb vidékeken pl. majd kerülik a lencsét, mert jaj, fáj tőle a gyerek hasa? ÉS? Ha csak az van szezonban, ami olcsó, akkor azt fogják enni.
10/11 anonim válasza:
Neki nyak felett keresendő a betegség. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!