Szerintetek minden élelmiszer terméken fel van tüntetve, hogy mi kerül bele?
Figyelt kérdés
Főleg az adalékanyagokra vagyok kíváncsi. 12 év szenvedés után derült ki, hogy allergiás vagyok egyes tartósítószerekre, adalékanyagokra mint pl a karragén.
Próbálom kerülni, de volt most olyan, hogy vettem egy terméket, leírás alapján nem volt benne semmi rossz számomra, mégis allergiás reakcióm lett. Ezért kezdtem el azon gondolkodni, hogy vajon lehet, hogy fel sem tüntetik ezt vagy csak más miatt jöhetett ki rajtam az allergia? Nem tudom mennyire kötelező az élelmiszereknél beleírni az összetevők közé ezeket.
Vagy a tudtok erre valami ötletet, hogy hogyan lássam pl honlapokat ahol feltüntetik azt nagyon megköszönném.
2023. jún. 6. 14:31
1/2 anonim válasza:
Elvileg mindent fel kell tüntetni. Nem hiszem, hogy érdekük lenne ilyesmit lehagyni. Lehet, hogy másra is allergiás vagy, ami ott van az összetevők között.
2/2 anonim válasza:
Elméletileg igen, aztán hogy igazat írnak-e, az más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!