Hogyan tároljam a vajat, hogy kenhető legyen?
Figyelt kérdés
2023. jún. 5. 20:18
1/6 anonim válasza:
A vajat hűtőben kell tartani, nincs mese.
Én ezt úgy oldom meg, hogy mielőtt kenni akarom, egyetlen másodpercre beteszem a mikróba. Ettől pont kenhető lesz.
2/6 harebell válasza:
Én egy adag vajat szobahőmérékleten tárolok vajtartóban, így mindig van kenhető állagú vaj, csak a többit hűtőben.
3/6 anonim válasza:
Nálam mindig kenhető, mert soha nem rakom hűtőbe, kivéve a nyári pár hetes időszakot, amikor kb. 25 fok felett van a konyhában.
4/6 anonim válasza:
Mi vizes vajtartót használunk, még soha nem romlott meg benne a vaj
5/6 anonim válasza:
A vajat lehet szobahomersekleten tárolni.
6/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom. Próbáld ki, hogy egy kisebb darabot kint hagysz egy hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!