Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A batátát föl lehet kockázni...

A batátát föl lehet kockázni előre, holnapra, vagy ugyanúgy oxidálódik mint a sima krumpli?

Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
67%

Nem, ugyanis a batáta nevével ellentétben (édesburgonya) rendszertanilag nincs rokonságban a krumplival.


Én egyszer próbáltam, kiszáradt és összefonnyadt, mint állat másnapra. Kérdés, hogy mit fogsz készíteni belőle.

2023. máj. 19. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha berakod vákuumos edénybe (vagy minimum nájlonzacskóba) és utána a hűtőbe, akkor másnap is simán jó. Én sokszor csinálok ilyet, ha időt akarok nyerni a másnapi főzéshez.
2023. máj. 20. 01:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!