A batátát föl lehet kockázni előre, holnapra, vagy ugyanúgy oxidálódik mint a sima krumpli?
Figyelt kérdés
2023. máj. 18. 17:50
1/2 anonim válasza:
Nem, ugyanis a batáta nevével ellentétben (édesburgonya) rendszertanilag nincs rokonságban a krumplival.
Én egyszer próbáltam, kiszáradt és összefonnyadt, mint állat másnapra. Kérdés, hogy mit fogsz készíteni belőle.
2/2 anonim válasza:
Ha berakod vákuumos edénybe (vagy minimum nájlonzacskóba) és utána a hűtőbe, akkor másnap is simán jó. Én sokszor csinálok ilyet, ha időt akarok nyerni a másnapi főzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!