Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legjobb kockasajt?

Melyik a legjobb kockasajt?

Figyelt kérdés
Medvét, Mackót próbáltam, nem jönnek be. Président se ízlett jobban, mint mondjuk a SPAR budget kockája. Tudnátok valamit ajánlani? Nem szeretem az erőteljes sajt ízt, inkább a tejszíneset kedvelem. Előre is köszi!

2023. máj. 13. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Nem kaphato. Azért írtam, hogy legjobb. 😄

Kockasajt nem az ínyenceknek készül. Szerintem minőségbeli különbség sem nagyon van köztük.

2023. máj. 14. 13:48
 12/18 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem, mert végigkóstoltam szinte az összes, nálunk kaphatót és egyik sem ízlik igazán. Gondoltam hátha valaki felfedezett valami jót... Édesanyám régen, Ausztriából hozott valamilyen kockasajtot, sajnos nem tudom a márkát, na az isteni, tejszínes volt, nem olyan ragadós massza mint ezek...olyasmit keresek...
2023. máj. 14. 15:11
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Kocka formájú? Pálpusztai
2023. máj. 14. 15:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Nem, a Pálpusztai vegyi fegyver :D
2023. máj. 14. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, már többször visszakerült gyártásba, de az alacsony kereslet miatt rendre kivették a gyártásból. Lehet tévedek, de szerintem nem lehet kapni jelenleg.
2023. máj. 14. 19:12
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom, már többször visszakerült gyártásba, de az alacsony kereslet miatt rendre kivették a gyártásból. Lehet tévedek, de szerintem nem lehet kapni jelenleg. (*mármint a mesesajtot)
2023. máj. 14. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a pálpusztai nagyon finom édeskés.

De ilyen ömlesztett kocka alakúban sztem a Lidl-fele (talán Pilos néven) elég krémes.

2023. máj. 14. 19:20
 18/18 A kérdező kommentje:

Azóta sikerült találnom egy olyat, ami ízben, minőségben veri az összeset. Nálunk nem nagyon ismert.

A normális válaszokat, segítségeket köszönöm utólag is!

Az első válaszolónak meg köszönöm a rosszindulatát! Remélem, hasonló emberekkel találkozik mint önmaga ha segítséget kér!!!

2023. jún. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!