Melyik a legjobb virsli?
Juhbeles,magas hústartalmú.
Több húsipari cég gyárt ilyet is,meg gyengébb minőségűt. Nyilván a jobb drágább.
Egyéni ízléstől is -nyilván- függ, de igen, egyértelműen a magas hústartalmúakat kell keresni.
80-85%-os hústartalmú, bécsi virslik elég jók szoktak lenni.
Van olyan is, hogy csak sertés, van olyan is, hogy pl. sertés 75%, marha 10%.
Hogy melyik melyik, nem tudom, össze vissza szoktam venni.
Én ilyeneket szoktam venni, hogy Zimbo, Wiesbauer, Sága (royal) de saját márkás Tesco-s és Auchan-os, Aldis bécsi virsli is jó, (ezek mind ilyen védőgázasok, nem vákuumosak) vagy a Lidl-ben szokott még lenni nem tudom milyen márka, az is bécsi, valami light verzió, magas hústartalommal, de csökkentett zsírtartalommal, az is jó.
1. Sága Royal Virsli (tesco, alidi)
2. Pikok bécsi roppanós (lidl)
3. Weisbauer frankfurti (tesco)
4. Dulano sima nem roppanós (lidl)
5. Regnum juhbeles roppanós (spár)
6. Kaiser csibe frankfurti (tesco)
7. Pick tartós bélben, sertésvirsli (passz, talán tesco)
Illetve van még egy, ami Weisbauer Borjú virsli és kék a cimke, de azt nagyon ritkán találok. (Beírható a harmadik helyre)
A roppanós attól roppanós, hogy olyan anyagokat kevernek az ehető műbélbe, amitől nehezebben szakad, és végül az erősebb harapástól roppan. Én utálom, ha roppan, úgyhogy a műbeleket is leszedem, meg a juhbelet is. (Nem könnyű, úgyhogy ezért nem is veszek ilyet. A nejlonosról könnyebb leszedni, és nem eszem meg azt a sok szrt, amit a műbélbe kevernek.)
Olcsó virslikből a Tescos meg Coopos is elég jó, ezeket, ha jól tudom, a Pick gyártja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!