Testépítők,táplálkozásra figyelők! Milyen hatással van a magnézium a szervezetre?
Figyelt kérdés
A jobb memóriára,pihentetőbb alvásra,idegrendszer megfelelő működésére vásároltam a gymbeam oldalról egy magnézium táplálékkiegészítőt.
Mivel a multivitaminom (mega daily one) pusztán egy fajta magnéziumot tartalmaz (magnézium oxid), addig ez egy három komponensű termék.
magnézium-biszglicinát
magnézium-oxid
magnézium-laktát
Mindez 400 miligrammos kiszerelêsben adagonként.
Hozzáértők,szerintetek amit egy magnézium terméktől várható ,az így ebben a formában ez a termék tudja nyújtani?
2023. máj. 5. 19:04
1/1 anonim válasza:
csak egy részére tudok válaszolni nem kimondottan hozzáértőként, magnéziumnál azt javasolták hogy az oxid alig jó valamire felszívódás szempontjából, szóval olyat kell bevinni (én nem gyúrok, csak pótolni akartam) amiben valamilyen jól hasznosuló formában van. citrát, laktát, most utánanéztem, a biszglicinátot is ilyennek írták szóval elvileg hasznos lesz amid van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!