Megromolhatott a tészta?
Figyelt kérdés
Tegnap főztem Arrabiata tésztát és maradt meg egy nagy adag de betettem a szekrény aljába és estig ott maradt. 11 körül főtt és este 11 körül tettem be a hűtőbe. Nem büdös, nem rossz az íze. Meg merjem enni?2023. ápr. 14. 11:00
1/9 anonim válasza:
Ha nem büdös, nem rossz az íze és NEM NYÁLKÁS, akkor nyugodtan edd meg!
2/9 anonim válasza:
Még egy nappal utána meglehet enni csak melegítsd meg.
3/9 anonim válasza:
Mitől romlott volna meg ? Simán ehető az még .
Azt nem írom, mint az előttem válaszoló, hogy melegítsd meg, mert gondolom van annyi eszed, hogy nem hidegen fogyasztod :)
4/9 anonim válasza:
miert raksz be kajat konyha szekreny aljaba? :-D
7/9 anonim válasza:
Kaját ha valahová be akarsz rakni, akkor a hütöbe tedd, ne a szekrénybe, nem odavaló. DE ettöl baja nem lesz, csak igen hülye ötlet.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megettem végül, remélem nem lesz semmi baj. Azért tettem a szekrénybe, mert még meleg volt eléggé és a hűtőbe nem lehetett, de a konyhában meg koszolós munka zajlott és el kellett tennem valahová, aztán elfelejtettem :)
2023. ápr. 14. 21:27
9/9 anonim válasza:
Hát jobb ötlet lett volna letakarva a hütöbe tenni - semmi baja sem lesz töle, csak több áramot fogyaszt, mire lehüti, de sem a hütö, sem az étel nem megy tönkre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!