Mit egyek tészta helyett?
Tényleg jó lenne tudni az okot. Ha pl. cukorbetegség miatt kérdezed, akkor ott ki lehet próbálni esetleg a csicseriborsó vagy lencséből készült tésztát. Van benne szénhidrát, de amúgy kevesebb is van benne valamennyivel, mint a rendes tésztában, de nem is csak ez szól mellette, hanem az, hogy alacsonyabb a glikémiás index, nem dobja meg annyira a vércukrot. De amúgy vannak még különböző szénhidrátcsökkentett tészták, azoknál érdemes lehet szétnézni, de szerintem akkor már inkább lencse vagy csicseriborsós tészta.
Amúgy én egyszer próbáltam azt a Slim Pastát, a kukában landolt. Én őszintén, nem hiszem, hogy van olyan szénhidrátmentes tészta, ami úgy jó is. Mármint, ugye a legtöbb olyan tészta a konjac lisztből készül, ahogy a Slim Pasta is, és hát na... ha ez valakinek bejön, egye, de szerintem ezen a konjacon kívül más opció nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!