Tényleg szaftosabbak, omlóssabbak, puhábbak a gyorspácolt sonkák, mint a hagyományos füstölésű sonkák?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm azt mondta hogy vegyek inkább gyorspácolt sonkát, mert bizony puhábbak szaftosabbak omlóssabbak. Valóban nekem a hagyományos füstölésű sonkák hiába áztatom vagy a főző levélben benne hagyom, valahogy mégis olyan száraz kemény lesz mindig...főleg a szalasat nem bírom mindig beleragad az fogamba2023. ápr. 6. 21:56
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Tényleg puhább, de ne várd ugyanazt az ízt. Vannak nagyon finomak, de párszor már megjártam vele, hogy hiába nézett ki jól, drága is volt és jó márkájú, de a sonka kicsit íztelen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!