A gyorspácolt kötözött sonkák finomabbak mint a hagyományos füstölésű sonkák?
Figyelt kérdés
Nem tudom de nekem a hagyományos füstölésű sonkák olyan kemények szálasak amik úgy be tudnak ragadni a fogba. Én szerintem sokkal sósabbak is hiába áztatom őket. A gyorspácolt sonkák olyan szaftosak a omlósal, puhák. Szerintem állagra sokkal jobbak, de mit gondoltok erről?2022. ápr. 13. 21:13
1/8 anonim válasza:
Puha szétfőtt vacak, olyan mint a párizsi.
Én csak hagyományosat veszek.
2/8 anonim válasza:
Hagyományos bőrös csülök
Talán egyszer volt öreg, rágós a hús de amúgy nagyon finom szaftos
Piacon veszem mindig
5/8 anonim válasza:
Egyszer vettem olyan gyorspácolt,kötözött akármit (és még csak nem is a legolcsóbbat), na amikor felvágtam,azt a látványt senkinek nem kívánom.. Szó szerint a kutya is otthagyta fintorogva (tudom hogy nagyon sos,csak egy kis darabkát akartam neki adni) . Az nem sonka,hanem valami zselés okádék.
6/8 anonim válasza:
Nem, a hagyomanyos fustoles az igazi es tovabb is tart.
7/8 anonim válasza:
Tegnap vettem az Auchanban egy pápai nyers füstölt kötözött lapockát. Kívülről jól néz ki. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz, állag, íz...stb. Tavaly is pápai kötözött valamilyen sonkát vettünk, már nem emlékszem melyik volt pontosan, de finom volt. Szóval... bízok benne, hogy idén is finom sonkánk lesz húsvétra. :)
8/8 anonim válasza:
Kövezzetek meg de én csak a kötözöttet szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!