Tejmentes vaj és Joghurt?
Tundátok javasolni, teljesen tejmentes vajat és joghurtot?
Sajnos intoleranciám van ezekre: (Kazein, tehéntej, kecsketej, juhtej, tojásfehérje.) és teljesen ki kell zárnom a tejtermékeket az életemből, emiatt keresek olyan növényi alapu vajat és joghurtot, amit főzéshez/sütéshez tudok használni?
Előre is köszönöm!
Joya és az alprónak is van joghurtja utóbbit kóstoltam egészen finom. Alprónak van rizsfőzőtejszine nekem bevált.
Vajra nem tudok alternatívát.
Tejfől szerintem ehetetlen Legalábbis amiket én ettem.
Vegán majonézről nem feltétlen mondanám meg, hogy vegán csak, hogy elsőre kicsit fura. Hellmans-t kostoltam.
Veganchef sajtja egész ehető magában is.
Én ezeket próbáltam.
Illetve tejből ugyan persze az alpró minőség de a happy drink is egész pozitiv csalódás volt.
Margarin választás, különös tekintettel az összetevőkre.
A ghee-t is ki lehet próbálni, ami tisztított vaj, tehát fehérje, nedvesség már nincs benne, csak 100% zsiradék.
Vagy palmazsír pl.
Joghurt-szerű...lehet hogy van szójatej alapú tejsav bacival erjesztett párhuzamos termék. Mint más párhuzamos szója termékek esetében: tofu, tempeh, ontjom...
Köszönöm szépen!
Egy pár márkát próbálta már tejet helyettesítve, de meg mondom őszintén némelyik gusztustalan ízű... A szóját igyekszem elkerülni, mert sok negatívat olvasotam róla, de az Alpro terméket szeretem...
Kipróbálom a Veganchef-márkát, mert erről még nem hallottam, de talán jó lesz! :-)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!