Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tejmentes zsemlét hol tudok...

Tejmentes zsemlét hol tudok vásárolni? Esetleg a vizes zsemle az tejmentes?

Figyelt kérdés

2022. szept. 22. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
86%
Általában a vizes zsemle tejmentes. Én a Spar-ban vettem, mikor kellett, ott a pékáruknál pici számokkal fel vannak tüntetve az allergének. A vizes zsemléjüknél nincsen a tej feltüntetve, tehát elvileg nincs benne.
2022. szept. 22. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Az összetevők a Spar és a Tesco weboldalán is fel vannak tüntetve. A Sparosnál azt írja, hogy "GLUTÉN, TOJÁS NYOMOKBAN, SZÓJABAB NYOMOKBAN, TEJ, LAKTÓZ NYOMOKBAN, SZEZÁMMAG NYOMOKBAN"

Viszont a Tescosnál nem ír ilyesmit, de azt hiszem élőben is kint vannak a Tescoban is az összetevők a pékáruknál, szóval nyilván ott is érdemes megnézni, hogy mit ír, mert az csak egy dolog, hogy a weboldalon ez van kiírva. De amúgy körbenéztem a weboldalakon, és a Lipóti pékség weboldalán is, igazából én úgy látom, hogy konkrétan a legtöbben nincs tej, de nyomokban tartalmazhat az összes kb.

2022. szept. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!