Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen tej tojás mentes...

Milyen tej tojás mentes nasikat lehet kapni?

Figyelt kérdés

Ovis szülinapra kellene, az egyik gyerek tej tojás mentes, diétán van.

Dörmi helyett kellene valami.

2021. nov. 10. 07:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gyümölcs, gyümölcslé, gumicukor.
2021. nov. 10. 08:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Elsőként az anyukát kérdezném.

De:

- Cerbona gluténmentes, laktózmentes magvas-gyümölcsös müzliszelet vagy vmelyik másik íz, de címkét ellenőrizz! Általában normál boltban is kapsz és nem drága.

- Vannak a Moo Free csokik, azok nagyon finomak, de drágábbak és ritkábban beszerezhetőek.

- A kekszekben, piskótákban általában van tojás. A Mimen márkájúakban nincs. Bioboltokban kaphatóak.

- Sós dolog pl lehet a Schär Salinis sós perec, abban sincs se tej, se tojás, sima sparban, tescoban szokott lenni.

2021. nov. 10. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Oreo, gumicukor, Manner nápolyi
2021. nov. 10. 11:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Most a Bölcsiben a szülők nem valami haverkodók, senki nem szól senkihez 🥴

De hogy ne maradjon ki, veszek neki valamit, csak azt se tudtam mit keressek, szerencsére egyik gyermekünk sem érzékeny semmire.

2021. nov. 10. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A Manner meg az Oreo attól függ, nyomokbanos mehet-e, vagy zérós kell.
2021. nov. 10. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én az vagyok perpill :D

- Gumicukor legtöbbje, de csekkolni kell.

- Aldiban van (nem mindig) külön zacskóban sütött péksüti, tej és tojámentes: áfonyás/almás rétes. 400 Ft, mind2 finom, és ebben fixen nincs.

- Áh, illetve túrórudi: Sparban van vegán, ilyen sárga csomagolású, ez tofuból van. (utálom a tofut, de ez ízestíve finom)

- szintén van már vegán tejberizsük Riso-nak, asszem ez is talan Sparban kapható.

De lényegében minden, amire rá van írva, hogy VEGÁN (nem vegetárináus, hanem vegán..) tej és tojásmente. :)

Aranyos vagy, hogy gondolsz rá. Sztem valamilyen vegán cuccot válassz, azzal biztos nem lősz mellé ( mert nem írhatják rá ha nem tej-tojásmentes, ha nem az).

2021. nov. 12. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!