Milyen tej tojás mentes nasikat lehet kapni?
Ovis szülinapra kellene, az egyik gyerek tej tojás mentes, diétán van.
Dörmi helyett kellene valami.
Elsőként az anyukát kérdezném.
De:
- Cerbona gluténmentes, laktózmentes magvas-gyümölcsös müzliszelet vagy vmelyik másik íz, de címkét ellenőrizz! Általában normál boltban is kapsz és nem drága.
- Vannak a Moo Free csokik, azok nagyon finomak, de drágábbak és ritkábban beszerezhetőek.
- A kekszekben, piskótákban általában van tojás. A Mimen márkájúakban nincs. Bioboltokban kaphatóak.
- Sós dolog pl lehet a Schär Salinis sós perec, abban sincs se tej, se tojás, sima sparban, tescoban szokott lenni.
Köszönöm! Most a Bölcsiben a szülők nem valami haverkodók, senki nem szól senkihez 🥴
De hogy ne maradjon ki, veszek neki valamit, csak azt se tudtam mit keressek, szerencsére egyik gyermekünk sem érzékeny semmire.
Én az vagyok perpill :D
- Gumicukor legtöbbje, de csekkolni kell.
- Aldiban van (nem mindig) külön zacskóban sütött péksüti, tej és tojámentes: áfonyás/almás rétes. 400 Ft, mind2 finom, és ebben fixen nincs.
- Áh, illetve túrórudi: Sparban van vegán, ilyen sárga csomagolású, ez tofuból van. (utálom a tofut, de ez ízestíve finom)
- szintén van már vegán tejberizsük Riso-nak, asszem ez is talan Sparban kapható.
De lényegében minden, amire rá van írva, hogy VEGÁN (nem vegetárináus, hanem vegán..) tej és tojásmente. :)
Aranyos vagy, hogy gondolsz rá. Sztem valamilyen vegán cuccot válassz, azzal biztos nem lősz mellé ( mert nem írhatják rá ha nem tej-tojásmentes, ha nem az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!