Van még aki megveszi ezeket a Milka süteményeket/kekszeket így hogy 1000 forint körül vannak? Tavaly 4-500-ért szívesen megvettem, de ennyit nekem már nem érnek.
Figyelt kérdés
2023. márc. 1. 14:28
12/15 anonim válasza:
Nyilván van, mert ha nem lenne, leálltak volna a gyártásával. Vannak emberek jócskán, akiknek 1000 Ft az semmi, sőt kevésbé jelentős összeg, mint neked a te tavalyi 4-500 Ft-od, csak őket nem látod sírni a Gyakorin.
(Én tavaly sem és idén sem veszek Milka készítményeket itthon sem és Ausztriában sem, mert nekem undorítóan édesek, ahogy az Oreo is.)
13/15 anonim válasza:
Megveszek drágábbat is, ha finom. De ez nekem mű, geil.
14/15 anonim válasza:
Milyen magyar üzleteknél olcsóbb lassan a Müller?
15/15 anonim válasza:
Ezelőtt sem szoktam nagyon ilyeneket venni (nem az ára miatt, hanem mert a Milkából jobban szeretem a csokikat), de ilyen árakkal csak akkor szoktam, ha akciós (bár attól függ hogy nézzük, ezek az árak mellett már semmi sem tud meglepni). Néha viszont azért jó “bűnözni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!