Emberek, mondja meg nekem valaki hogy a bánatba lett 2000 forint a nagy vödrös tejföl? A kisebb 850 grammos pedig 1700.
Pennybe a mizo vödrös 20%-os tejföl 869Ft (most néztem az akciós újságba), igaz csak 800g-os, de a 850g-oshoz képest is jóval olcsóbb.
Nincs olcsóbb bolt a környéken?
Úgy, hogy pártunk és kormányunk, élén I. Szélkakas Viktor királlyal, 12 éve felelős gazdaságpolitikát folytat, és még véletlenül sem gyengíti szándékosan a forintot hogy a valuta befektetéseiken és megtakarításain tíz/ száz milliárdokat nyerjen.
A választásokra kiszórt ezer milliárdnyi összeg államháztartásban jelentkező hiánya, és a közel 20%-os inflációnak sincs hozzá köze.
Aki erről tehet: Soros. Brüsszel és Gyurcsány.
Mi nem világos?
Én régebben laktam ennek a boltnak a közelében, és rendszeresen oda jártam vásárolni, 4 éve. Akkor egész, sőt nagyon jó árban voltak a dolgok, és sokszor volt utolsó napi leértékelés
3 éve elköltöztem, covid előtt még jártam, aztán már szinte soha, mert nem volt arra dolgom. ... kb. 4 hónapja voltam utoljára, felújították, elég szép lett.
DE bementem a szándékkal, hogy vegyek ezt-azt és kijöttem szó-szerint üres kézzel.
Amikor néztem, hogy a legolcsóbb saját márkás joghurt 400gramm 560ft és a legolcsóbb saját márkás tej 429-tól indul akkor ki is jöttem, többet nem is megyek.
Nem volt egy nagy tolongás a boltban, szerintem a budaörsi üzletüket megtartják és a többit bezárják itt Pest megyében, mert kb. voltunk ketten vásárolni 3 sorra.
Soroksáron meg nehezen képzelem, hogy 600 forintos joghurtért tolonganának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!