Emberek, mondja meg nekem valaki hogy a bánatba lett 2000 forint a nagy vödrös tejföl? A kisebb 850 grammos pedig 1700.
Figyelt kérdés
Egyszerűen ma nem akartam hinni a szememnek. Mi vezetett ide hogy a tavalyi árak most a triplájára emelkedtek? Madaras boltról van szó.2022. aug. 13. 19:38
11/19 A kérdező kommentje:
Székesfehérvár au..an.
2022. aug. 13. 20:47
12/19 qkker1 válasza:
Na ezért se járok az ocsmányba.
13/19 anonim válasza:
Én a 450g-os túrónál néztem nagyot az Auchanban, hogy 1300 Ft-ba kerül, míg máshol az 500g-os 800 Ft. Amúgy ott sem minden ilyen drága, de néhány dolog csak így random majdnem dupla áron van, mintha egy számjegyet félrenyomtak volna az árazásnál.
14/19 anonim válasza:
Nem kell oda járni.
Még sehol sem volt válság, meg semmi, de a Lidl-hez vagy Aldihoz képest messze drágábban adtak mindent, ráadásul saját márkás minőségben bőven alulmaradva a másik kettőhöz képest.
15/19 anonim válasza:
Kár az Auchanért, mert én régen nagyon szerettem ott vásárolni. Igaz messze volt tőlem, de gyakran elmentem odáig csak ezért. Jó nagy tágas üzletek hatalmas választékkal, órákat el lehetett ott tölteni a nézelődéssel. Általában sok minden olcsó volt ott, finom sütemények voltak a cukrászdás árak töredékéért, a péksütik is olcsók voltak. Sajnos mostmár nem éri meg odajárni vásárolni, inkább Lidl/Aldi/Penny. Mindenhol emelkednek az árak folyamatosan, de a Spar és Auchan nagyobb mértékben.
16/19 anonim válasza:
A Lidl is felveszi a versenyt velük.
A joghurt árát napról napra emelik, 2-3 hónapon belül lett 199-ből 359ft.
Ugyanaz a joghurt!
17/19 anonim válasza:
Orbán kutya lopós politikája meghozta gyümölcsét és az agymosott birkáknak is lehet köszönni.
18/19 anonim válasza:
Én tegnap 700 forintért kaptam (volna) zsemlemorzsát. Hát… inkább csinálok itthon száraz zsemléből. A tejföl egyébként a Coop-ban már 800 forint (330 gramm) és 2100 (850 gramm) mozog. Az ilyen boltokat nem is engedném hogy üzemeljék.
19/19 anonim válasza:
A múltkor rögös túrót láttam... hazai rögös túró.
450gr, lejáratos pultban, 30%-os akcióban 1500 forint volt. (Spar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!