Hány forint egy db szaloncukor a pennyben?
Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 21:35
1/9 anonim válasza:
Melyik? Sokfélét lehet venni, sokféle áron. Amúgy darabra nincs kiírva, vagy kimérős van, kilós árral, vagy előredobozolt mennyiségek. Az olcsóbbak kilója olyan 2-3000 forintnál kezdődik, a drágábbaké több tízezer forint is lehet.
Na most a súly az tölteléktől függően igen széles skálán változhat, de nagyjából 50-100 db között lesz egy kiló szaloncukor.
2/9 anonim válasza:
troll kérdés, de kár, hogy válaszoltál...
3/9 A kérdező kommentje:
#2 miért trollkérdés?:)
2022. dec. 15. 22:27
4/9 anonim válasza:
A pennybe 1800Ft a lédig szaloncukor kilója. Tescoban 2000.
5/9 anonim válasza:
Igen elsőnek igaza van, én múltkor láttam valahol a városba, ki volt írva, hogy konzum szaloncukor 14 ezer kg-ja.
6/9 anonim válasza:
azért megnézném a kasszást, amikor a kérdező odaállít azzal az 1 sb szaloncukorral. de elvileg nincs minimál mennyiség
8/9 anonim válasza:
Az Aldiba nagyon kis szaloncukrok vannak 4900 ft/kilós áron kb 100-150 db 1 kg, 39-49 ft között lehet darabja. A Pennynél nem tudom, talán olcsóbbak, és nagyobbak.
9/9 anonim válasza:
Vigyél egy rejtett kamerát, és vedd fel. Utána rakd fel a tik-tok-ra. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!