Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Nutellát miért nevezik...

A Nutellát miért nevezik mogyorókrémnek?

Figyelt kérdés

Hiszen alacsony a mogyoró tartalma.A kenőcs nagyobb részben más összetevőkből áll:

"Cukor, Pálmaolaj, Mogyoró (13%), Sovány tejpor (8,7%), Zsírszegény kakaópor (7,4%), Emulgeálószer: lecitinek (szója), Aroma (vanillin)"


Ezek alapján mondjuk a pálmakrém találóbb elnevezés lenne.



#pálma.nutella,kenőcs,megtévesztés
2023. febr. 23. 07:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Áfonyás szörp pedig 47% almalé, 2% szőlőlé, és 1% áfonya kikeveréséből áll.
2023. nov. 21. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/24 anonim ***** válasza:
55%
*1% áfonyalé
2023. nov. 21. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/24 anonim ***** válasza:
Az áfonyás szörp, és nem áfonyaszörp. A Nutella pedig tudtommal kakaós mogyorókrém.
2023. nov. 21. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez kötőtűzés volt a lényeghez.
ápr. 18. 08:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!