Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi a külömbség a feles, és az...

Mi a külömbség a feles, és az egész sárgaborsó között?

Figyelt kérdés
és ti melyiket preferáljátok inkább?

2023. febr. 22. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semmi, max a főzési idő. A sargaborso amúgy is nehezen fo, vagyis több idő , be is kell áztatni. Félben gyorsabb az egész, valószínű ezért így árulják gyakrabban .
2023. febr. 23. 02:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:

na ez jó azt hittem a feles a rosszabb


hogy vágják félbe?

2023. febr. 23. 23:57
 3/6 anonim válasza:
A felezett sárgaborsón a külső, vékony héj el van távolítva, így a rosttartalma alacsonyabb, és ezt ismerik inkább hazánkban. Azonban az egész sárgaborsó esetében a külső héj még ott marad, így ebben az esetben magasabb a rosttartalma is.
2023. ápr. 18. 13:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
és hogy vágják félbe?
2023. ápr. 18. 23:49
 5/6 anonim válasza:
ugyanazok, csak az érési folyamat különböző szakaszában vannak.
dec. 19. 18:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
kerti borsóból is lehet sárgát csinálni?
dec. 19. 23:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!