Mi a külömbség a feles, és az egész sárgaborsó között?
Figyelt kérdés
és ti melyiket preferáljátok inkább?2023. febr. 22. 23:51
1/6 anonim válasza:
Igazából semmi, max a főzési idő. A sargaborso amúgy is nehezen fo, vagyis több idő , be is kell áztatni. Félben gyorsabb az egész, valószínű ezért így árulják gyakrabban .
2/6 A kérdező kommentje:
na ez jó azt hittem a feles a rosszabb
hogy vágják félbe?
2023. febr. 23. 23:57
3/6 anonim válasza:
A felezett sárgaborsón a külső, vékony héj el van távolítva, így a rosttartalma alacsonyabb, és ezt ismerik inkább hazánkban. Azonban az egész sárgaborsó esetében a külső héj még ott marad, így ebben az esetben magasabb a rosttartalma is.
4/6 A kérdező kommentje:
és hogy vágják félbe?
2023. ápr. 18. 23:49
5/6 anonim válasza:
ugyanazok, csak az érési folyamat különböző szakaszában vannak.
6/6 A kérdező kommentje:
kerti borsóból is lehet sárgát csinálni?
dec. 19. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!