Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ehető e még a hűtőben tárolt...

Ehető e még a hűtőben tárolt egy hete készült sargaborso főzelék?

Figyelt kérdés
Lessz e tőle bajom ha ízre illata jó?
2022. dec. 3. 10:45
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Kóstold meg drágám, és ki is fog derülni. ;-)
2022. dec. 3. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Én igazán nem enném meg, de ha MELEGÍTVE is jó az íze/illata (hidegen más), akkor elvileg ehetö
2022. dec. 3. 11:21
 3/10 anonim ***** válasza:
28%
Nem.
2022. dec. 3. 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Persze, hogy ehető.
2022. dec. 3. 11:41
 5/10 anonim ***** válasza:
78%

Attól is függ, hogy a hűtő melyik polcán tárolod. De arra készülj, egyből tegyél hozzá vizet, mert olyan, mint a beton. Nem tudom az okát én sem, de tapasztalat, hogy a sárgaborsófőzelék frissen-melegen hígabb, utána bekeményedik.

Szerintem pont ezért ehető. Felforralod, utánaízesíted a sok víz miatt (mert muszáj), szóval egy hét alatt sem romlik meg.

Kóstold meg felforralás után.

Ettem már így, semmi baja nem volt. De mint írtam, ízesíts rajta a higítás miatt. Sótlan lesz például.

2022. dec. 3. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Ha átforralod, semmi baj nem lesz - bár attól is függ, hogy tejszínes-e, mert esetleg az okozhat gebaszt.
2022. dec. 3. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
6., nyomtam neked a zöld pipát, de kérdezném: tényleg jó a sárgaborsó főzelékbe a tejszín? Mert ha igen, akkor kipróbálom. Én nem szoktam túlreagálni, hagyma, babérlevél, pirospaprika, néha kis fokhagyma, só. Berántom és kész. Fasírttal, pörkölttel, virslivel esszük feltétként, plusz friss kenyér. Ezért áll el több napig is a hűtőben, ha marad. Milyen tejszínesen? Finom?
2022. dec. 3. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
A sárgaborsót be kell rántani?
2022. dec. 3. 13:54
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Átmelegitettem izre semmi baja nem volt. 8as: én rántás nélkül csináltam
2022. dec. 3. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy szoktam:)
2022. dec. 3. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!