Ki milyen kajából tudja degeszre enni magát, de annyira, hogy huh...?
Figyelt kérdés
Túróstésztát csináltam ebédre, de nem tudom abbahagyni a falást... 😂2023. febr. 22. 11:51
21/40 anonim válasza:
Tárkonyos csirkeraguleves, aranygaluska
Gulyásleves pogácsával
Szeretem még a túrós csuszát is, de csak szalonnával.
22/40 anonim válasza:
Grillkolbász kenyérrel és friss görög saláta. Örökké enném.
23/40 anonim válasza:
Hú, eszembe jutottak a gyerekkori piaci sült kolbászok friss kenyérrel és csemege ubival... *0*
24/40 anonim válasza:
Kicsit lepirított és vanilíasodóval leöntött dupla-mákos gubával, nno avval aztán tényleg, huhhh, de degeszre tudom tömni magam! ;-)
25/40 anonim válasza:
Gyerekkoromban, a 80-as években az egri vasútállomáson lehetett kapni rántott hekket, papírtálcára tették, selyempapírba csomagolták és vihetted fel a vonatra... Frissen, melegen, omlósan, ropogós panírral... Ahhh...
26/40 anonim válasza:
Juhturos sztrapacska szsllonaval es baconnel hmmm
27/40 anonim válasza:
Kukoricaleves, az alja a fazék, teteje a csillagos ég. Volt, hogy 1 hétig ezt ettem. Minden nap megfőztem újra és újra.
Kínai kaja
Krumplifőzelék
29/40 A kérdező kommentje:
A juhtúrós sztrapacska az finom, egyszer ettem a Szlovák Étteremben Pesten köménymagos sülthússal. Aztán valami jó söröcskével öblítettük.
2023. jún. 29. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!