Ki milyen kajából tudja degeszre enni magát, de annyira, hogy huh...?
Figyelt kérdés
Túróstésztát csináltam ebédre, de nem tudom abbahagyni a falást... 😂2023. febr. 22. 11:51
1/40 anonim válasza:
Gulyásleves és házi barack/málnalekváros palacsinta
2/40 anonim válasza:
Lencsefőzelék. Nekem az az egy amiből tényleg túleszem magam. 😂
3/40 anonim válasza:
Tésztaételek. A sajtos tészta a kedvencem, de igazából bármilynről is van szó, megtudnék enni jópár tányérnyit csak egy étkezésre. :D Nekem a tészta a nagy gyengém.
4/40 anonim válasza:
Milánói makaróni
Rakott bármi :)
6/40 anonim válasza:
Túróstészta nálam is nyerő, de szinte bármilyen frissen elkészült finom, meleg kajából, rántott hús krumplipürével, bolognai, túrós rétes, sajtos pogi... 😂
7/40 anonim válasza:
Villás reggeli… de olyan igazi minden van az asztalon, nekem az a gyengém. Második a svédasztal. Ha lehet mindent mindennel enni hát az fenomenális tud lenni 😅
8/40 anonim válasza:
Rántott karfiol,cukkini sosem elég.
10/40 anonim válasza:
Gulyásleves friss kenyérrel :D a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!