Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha szemes kávét teszek fagyasz...

Ha szemes kávét teszek fagyasztóba az egy darabra fagy és meg kell várni míg kiolvad?

Figyelt kérdés

Kávét szeretnék fagyasztóba tenni. Csak nem tudom egy darabra fog e fagyni. Ha így történik meg kellene várnom amíg kiolvad, akkor is ha csak egy picit akarok felhasználni. Ez nem lenne praktikus, de mivel nem sok víz van benn, talán nem fagy egybe.

Ha nem fagy egybe nem kell részletekbe kiporcióznom, ami nem lenne baj.

2023. febr. 18. 11:30
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Igen én őrlöm frissen a kávét. A szemes kávét tenném fagyasztóba.
2023. febr. 19. 15:03
 22/25 anonim ***** válasza:
Több lesz a szemét, de inkább fél évet járatod a hűtőszekrényt a maradékkal? Tisztelendő a környezetvédelemre való törekvés, de most ez így pont nem jön össze. Kimérve is lehet kapni kávét, akkor tudnál kevesebbet venni egyszerre akár saját edénybe. Aki fél év alatt iszik meg egy kiló kávét, annak tényleg felesleges kilónként venni. (Ez 5,5 gramm egy napra. Még egy presszó kávényi se átlagban)
2023. febr. 19. 16:06
 23/25 A kérdező kommentje:
A hűtőt amúgyis járatni kell. Fél kilóst láttam még olcsón a Tescoban, az ár is szempont. Most találtam egy helyet ahol talán adnak kimértet, az árát nem tudom, de majd megnézem közelebbről.
2023. febr. 19. 16:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha az ár az elsődleges, akkor persze az a leggazdaságosabb. (Bár akkor megint ott van, hogy hűtöd és igaz, hogy jár a hűtő, de más áru is lehetne a helyén. De befejezem, nem vitatkozom. Elfogadom, hogy neked így kényelmes)
2023. febr. 19. 16:51
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem vitatkoztunk. Az ár másodlagos, de számít. A kimért kávé lehetősége valahogy nem jutott eszembe, ebben ötletet adtál, ha nem durván drágább mint a bolti zacskós akkor azt veszem.
2023. febr. 19. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!