Érdekel miért nincs az ársapkás termékekből soha?
Azért nincs soha elég árspakás termék, mert kiadják, hogy - például - naponta 6 kiló csirkemellet tehetünk ki az ársapkásból, mert havi szinten milliós veszteséget csinál a legkisebb bolt is az ársapkás termékeken, összesen.
A közhiedelemmel ellentétben a kormány egyáltalán nem kompenzálja az ársapkából adódó veszteséget a boltok felé, a veszteséget a boltoknak kell benyelni (ahogy ez a benzinnél is volt a benzinkutak esetében is).
A Spar-nál dolgozom, nem városi legenda, ez tény. Nem tudom volt-e már, csak el szeretném oszlatni a kétségeket. Van áru, csak vissza kell tartanunk felsőbb utasításra.
Tagnap én is csodálkoztam hogy van ársapkás tojás, eddig nem volt.
Általában szokott lenni a legtöbb csak limit van.
1. Ezt kinek írtad ki? Épeszű ember tudja, a gyogyós meg úgyse tud olvasni.
2. Ki nem szarja le az ársapkás termékeket, amikor egyiket sem szoktam venni? Normális dolgokra nincs ársapka
" De nem tehetünk ki sokat, mert veszteséget generál."
Dehogy generál veszteséget. Van haszon azon is. Csak nem annyi. Mellesleg ti a Sparban rohadjatok el, a sátán szolgái vagytok. Mert a nem ársapkás termékek meg háromszor annyiba kerülnek, és van pofátok ehhez asszisztálni.
Kaptatok 50 kiló csirkemellet.
Kirakjátok mind egyszerre, egy óra alatt elviszi két vevő.
Kiraktok 5 kilót, elviszi 10 perc alatt két vevő. Megint kiraktok ötöt...
Mennyivel több a veszteség az egy óra alatt, és a 10 óra alatt eladott 50 kiló között???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!