Ez a krumpli jó még, ugye? [kép]
Figyelt kérdés
Tegnap este meghámoztam előre, mára meg kicsit megfeketedett... ez ugye nem penész?
2023. jan. 23. 14:58
1/7 anonim válasza:
oxidálódott, de nem penész. Jónak jó, de nem gusztusos
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg nem jó.
Meg lehet enni, bajod nem lesz tőle, ilyen értelemben lehet mondani, hogy még jó.
Viszont az íze is teljesen más, mint amit a krumplitól várni lehet, és az a feketeség a hőkezelés során sem rűnik el.
Ehető, de nem finom.
5/7 anonim válasza:
Kuka, az ízén is érezhető lesz.
Egy nappal előre nem hámozunk krumplit, de ettől függetlenül, ha előkészületnél állnia kell bármilyen okból: a tálba hideg vizet engedj, és azonnal abba menjen hámozás után! A víz alatt nem barnul meg (bár még így sem vagyok benne biztos, hogy másnaposan ehető lenne).
6/7 anonim válasza:
Nyugodtan edd meg. Máskor meg ha elöre dolgozol akkor tartsd viz alatt, ugy nem feketedik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!