Megsüthető-e az apró krumpli?
Figyelt kérdés
Ezalatt értem a dióméretűt és kisebbet.
Úgy gondoltam, hogy megpucolom őket, majd félbe vágom és bő olajban megsütöm.
Jó volna-e az íze?
2023. jan. 9. 20:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1/11 anonim válasza:
Hát krumpli krumpli :D az íze ugyanolyan lesz. Nem szoktál kocka krumplit sütni csak hasábot?
2/11 A kérdező kommentje:
Csak hasábot szoktam sütni.
2023. jan. 9. 20:45
4/11 anonim válasza:
Megpucolni se muszáj. Megmosod, szárazra törlöd, hogy ne legyen vizes a forró olaj miatt, és kisütöd.
5/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam már héjában is sütni, sokkal lassabban sült meg és az íze is rossz lett.
2023. jan. 9. 20:52
8/11 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ne legyen nagyon forró az olaj! 130-140 fok bőven elég, különben hamarabb megpirul kívül, mint hogy átsülne belül.
Amúgy ha dió méretű, nem kell vagdosni! Ilyen lassan sütve, az simán mehet egyben is! Tojás méretűt vágnám ketté.
9/11 anonim válasza:
Meg lehet így is vagy sütőben.
Nekem az ilyen apró krumpli még finomabb.
10/11 NTBS válasza:
Simán meglehet. Kísérletez bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!