Hol a legolcsóbb a krumpli és a tojás? Tudom, hogy árstopos, szeptemberi áron van, de szeptemberben sem ugyanannyi volt mindenhol, gondolom most is eltér.
A szeptemberi atlagar lett arstoppolva.
Nem az lesz hogy mindenkinek annyiert kell adni amennyiert szeptemberben adta. Ha tesco 80ert akkor neki 80 a lidlben meg 90.
Hiába kérdezed ezt, a multik és boltok többségében, ahol kötelező betartani az árstopot, már nincs, vagy nagyon kevés vehető. Vasárnap a Tesco hiperben kettő helyett egy doboz tojást vehetett csak az előttem levő vásároló 1200 ft-ért.
A kis Coopban maximum 2 (nem tévedés, két darab) tojás vehető vevőnként.
Termelőtől háztól van esélyed olcsón venni, én is így teszek, ők eleve mindig is olcsóbban adták. Kollégámtól veszem a tojást 90 ft-ért.
A krumplira is nagy esélyed van olcsón venni, most söprik ki a gazdák a készleteket, mert a tárolás költségei brutálisak lettek. És most ne jöjjön senki azzal, hogy pincében ingyen lehet tárolni.... A nagy krumplitermelőknek tonnákat kell eltárolni, ami csakis hűtőházban lehetséges, adott hőmérsékleten és páratartalmon.
"És most ne jöjjön senki azzal, hogy pincében ingyen lehet tárolni"
Nem bizony, szerintem már őstermelőknél sem szabályos így tárolni.
Valaki leírna KETTŐ DARAB számot?
Mennyiben maximalizálták a tojás és a krumpli árát??
Nem érdekel a tárolás, meg hogy mennyit vehetek, meg hogy az előtted levő vásárlóval visszatetette a kasszás.
MENNYI VAN RÁÍRVA, MENNYI AZ ÁRA?
Bszki, 10 válasz a semmiről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!