Ha választanod kéne hogy életed végéig ki kellene zárnod a rizst vagy a krumplit, melyiket választanád?
Figyelt kérdés
morális kérdés. az egyiket soha többé nem eheted. mekiben is pl rizst kapnál a hambi mellé.2022. aug. 29. 12:56
1/15 Metionin válasza:
Rizst mert azt eleve nem szeretem.
2/15 anonim válasza:
Én a krumplit jobban is szeretem mint a rizst, emiatt már rizsfelfújtat sem nagyon eszem. Szóval számomra egyértelmű hogy életem végéig tudnám nélkülözni.
3/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a rizst, szóval egyértelmű. A mekit meg pont leszarnám, a krumpliért amit ott kapok nem fájna a szívem.
4/15 anonim válasza:
A rizst zárnám ki. A krumplit eleve jobban szeretem. Több formában, változatban is használom, ismerem, mint a rizst.
5/15 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem, de inkább a rizst zárnám ki
6/15 anonim válasza:
Mindkettőt ki tudnám zárni ha kell, de akkor már inkább a rizst.
8/15 anonim válasza:
A rizst.
Nem szeretem a krumplit, viszont a krémleveseket azzal sűrítem ;)
Rizs helyett meg évek óta mást használok.
9/15 anonim válasza:
Akkor inkább krumplit nem ennék, egyébként is kb. >95%-ban rizst eszek.
10/15 anonim válasza:
Mindkettőért fájna a szívem, de a krumpliért jobban. Szóval a rizstől válnék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!