Hol a legolcsóbb a krumpli és a tojás? Tudom, hogy árstopos, szeptemberi áron van, de szeptemberben sem ugyanannyi volt mindenhol, gondolom most is eltér.
írtam a tojást, nem tudsz olvasni? 1200 ft/10 db.
Krumplit nem vettem a tescoban, termelőtől vettem 10 kg-ot 2500 ft-ért.
bruttó kiskereskedelmi ár a kereskedő által
2022. szeptember 30. napján alkalmazott bruttó kiskereskedelmi árnál nem lehet magasabb.
(3) A 2022. szeptember 30. napján alkalmazott bruttó kiskereskedelmi ár helyett,
a) ha a 2022. szeptember 30. napján alkalmazott bruttó kiskereskedelmi ár nem áll rendelkezésre, akkor a kereskedő
által 2022. szeptember 30. napját megelőzően alkalmazott utolsó bruttó kiskereskedelmi árat kell alkalmazni,
b) ha az a) pont szerinti bruttó kiskereskedelmi ár nem állapítható meg, akkor a Központi Statisztikai Hivatal
honlapján 2022. szeptember hónapra vonatkozóan közzétett átlagos fogyasztói árat kell alkalmazni, amennyiben
az rendelkezésre áll.
Kb sehol nem ksh van, hanem a szept 30-i saját ár.
Nálam a sparban az m-es tojas 790 ft a 10 db
Ez a legolcsobb Mes
15, az adott üzletnek nincs átlagára. Vagy szept 30-i ár, vagy legutolsó fellelhető ár.
átlaga csak a ksh-nak van.
16: már hogyne tudnák kiszámolni...?!?
Nyilván rendelkezésükre áll, hogy az adott hónap folyamán az M-es tojást (akción kívül) milyen áron adták, és hányszor módosították. Nem nagy bűvészkedés átlagot számolni.
:D bászki, mi lett ebből az egyszerű kérdésből :D
Ha valaki jár mostanában boltban, írja mar le, mennyi a krumpli meg a tojás ott ahol vette, mert ez egy kurv. nagy kabaré lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!