Miért vannak olyan emberek akik online veszik élelmiszereket?
A párom amit lehet online vesz meg
-utál vezetni,én pedig alig vagyok otthon
-egy 10 hónapos gyerekkel amúgy sem egyszerű a nagybevásárlás
-15 km a legközelebbi értelmes bolt
Én frekventált helyen lakom, de szinte soha nem megyünk boltba. A heti bevásárlást megrendelem ez kb 5 perc és onnantól csak át kell venni. El vannak mentve a kedvenceink, de meg tudom nézni az éppen aktuális ajánlatokat is és ha keresek valamit csak beírom a keresőbe és nem keringek 15 percig valamelyik boltban. Nincs tömeg, nincs sorbanállás, stb és tényleg pár perc az egész.
Most otthon vagyok a lányommal, a kifli így napközben ingyen szállít ki, de ha még gyorsan kell valami több helyen is van aznapi kiszállítás.
Egy szó: idő. A wc-n ülve, kádban ázva, ágyban fekve, kanapén a tévé előtt ülve két reklám között kiválasztod, mikre van szükség, megrendeled és amikor meghozzák átveszed anélkül, hogy felöltöznél, kimozdulnál, utaznod és cipekedned kéne, meg kóvályogni egy nagy boltban keresve a termékeket, amiket a webem a kereső azonnal kidob. Ráadásul van, aki nem is képes kimozdulni, cipekedni.
Az értelmetlen dolgokra elvesztegetett időt soha nem kapod vissza. Ha a te munkádért/idődért többet fizetnek, mint amibe neked kerül a futár, szakács, takarító alkalmazása, akkor jobban megéri neked munkával vagy pihenéssel tölteni az idődet és inkább fizetni másnak azért, hogy helyetted csinálja azt, amit te amúgy sem élvezel.
Nyilván, ha élvezed a főzést és van rá időd is, akkor ne mással csináltasd. Ha több időd van, mint pénzed házhozszállításra, akkor inkább menj el vásárolni, minthogy tovább költsd a pénzed neten rendeléssel. Mindenkinek saját érdekei és lehetőségei szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!