Miért vannak olyan emberek akik online veszik élelmiszereket?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 17:55
1/15 A kérdező kommentje:
Házhozszállításal szerintetek miért vannak ilyen emberek aki így vásárolnak be?
2023. jan. 20. 17:55
2/15 anonim válasza:
Tudom említeni magamat, véletlenül találtam egy webshop-ot ahol jóval olcsóbban tudom megvenni az élelmiszerek nagy részét, 20-30%-ot spórolok.
Nyilván ha jobban keresnék bemennék az első boltba és megvenném ami kell.
3/15 anonim válasza:
Hát kérlek szépen, én pl. azért vásárolok online, mert 20-25 km-re van tőlem minden értelmesebb bolt, (az oda vissza 40-50 km) és nekem ez jelentős könnyebbség. És hogy miért vagyok?
Mert anyám-apám egy bohókás májusi este így döntöttek!
4/15 anonim válasza:
Gondolom, kényelmesnek találják, sajnálják rá az időt vagy így tudják csak megállni az impulzusvásárlást.
5/15 anonim válasza:
Hát mért én is online vásárolok mindent mert modern világba élünk
És konkrétan a házból nem kel ki mened csak egy perce a még át veszed
6/15 anonim válasza:
Kényelmes, benzint/buszjegyet spórolsz, nem kell a kosárba bepakolni, majd a zacskókba majd azt haza és onnan ki, nem kell a többi embert elviselned, nem érzed magad kellemetlenül hogy nincs 4 kezed ezért “lassan” pakolsz el és mindenki rád vár…stb stb, lehetne még folytatni
7/15 anonim válasza:
10 éve rendelek hazhoz élelmiszert.
1. Nincs autom, ergo tobb kört kellene mennem,hogy mindent be tudjak szerezni.
2. Sokkal olcsobb, mert nincs impulzus vásárlás
8/15 anonim válasza:
Sokan vannak, akiknek a közelben nincs megfelelöen ellátott üzlet, autójuk nincs, másként meg nem tudnak mindent hazavinni - az online vásárlással meg egyszerre meg tudnak venni több mindent és az ajtóig hozzák nekik.
9/15 anonim válasza:
Meg vannak mozgássérültek, idösek, betegek, akiknek problémás üzletekbe járni.
10/15 anonim válasza:
Nincs autóm, a legközelebbi bolt kb 2 km ugyan, de a nagybevásárlást hazacipelni macera. Meg online olcsóbb bolt is elérhető, amihez már buszozni kéne ha elmennék. Kisbevásárlásra el szoktam menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!