Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kóstoltátok már ?

Kóstoltátok már ?

Figyelt kérdés
Most olvasom, hogy az Aldi rovarokból készült ételeket árusít ? Mondjuk nekem nincs gyomrom hozzá, de miért idegenkedünk tőle ? A lisztben vannak peték, a salátában megbújnak a rovarok és azokat megesszük.
2023. jan. 17. 08:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hallottam. Nem azért nem esznek ilyeneket mert "fúj undi", valamint nem csak rovart nem esznek. Hogy jön ez ide egyáltalán?

"Nem gyártottam ideológiát, csak felvilágosodott nyugati ember ne zabáljon szöcskét."

Mert miért ne? Mert szerinted fujjcsi? :D szerintem pl a zöldbab marha undorító egy étel, mégse hisztizek hogy más se egye.

Mi lenne, ha nem akarnád másokra erőltetni az ízlésedet?

2023. jan. 17. 15:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Én szoktam enni rovarokból készült energiaszeleteket tízóraira, szerintem finomak.
2023. jan. 17. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!