Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kóstoltátok már ?

Kóstoltátok már ?

Figyelt kérdés
Most olvasom, hogy az Aldi rovarokból készült ételeket árusít ? Mondjuk nekem nincs gyomrom hozzá, de miért idegenkedünk tőle ? A lisztben vannak peték, a salátában megbújnak a rovarok és azokat megesszük.
2023. jan. 17. 08:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Salátában megbújnak a rovarok. Mi ebben az újdonság ? Ezért kell megmosni, ha nem akarod megenni őket:) A lisztet meg átszitálni.
2023. jan. 17. 09:19
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Még nem láttam sehol ilyen ételt. Pedig megkóstolnám, semmivel se rosszabb mint pl a rák amit a legtöbben vígan megesznek.
2023. jan. 17. 10:08
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem kóstoltam és nem is fogom. Undorítónak tartom egyrészt, másrészt meg velem bogarat ne etessenek, emberi méltóság is létezik a világon. Kúlturidegen.
2023. jan. 17. 10:36
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanolyan állat mint bármelyik másik. Mi köze az emberi méltósághoz?

(Az oké ha szerinted nem vonzó kaja, de miért kell hozzá ilyen elméleteket kitalálni?)

2023. jan. 17. 10:41
 5/12 A kérdező kommentje:
3, megkóstolnád, ha 3 hete nem ettél volna és nem lenne más kaja. Afrikai éhínséget is ezzel akarják megoldani.
2023. jan. 17. 11:09
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
#3 állatok belébe töltjük a kolbászt, szalámit, virslit stb. Ha belegondolsz az ezerszer nagyobb "fúj", mint egy rovar, ami nem áll messze pl egy garnélától.
2023. jan. 17. 12:17
 7/12 anonim válasza:
Nem. De itt az én kérdésem, ez már 1-2 éve én is láttam, meg recepteket is…de én nem vagyok ennyire bátor… mondjuk húst is inkább a MC BK párosban eszek időnként… a sima húst se kedvelem
2023. jan. 17. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ettem asszem szöcskét. Hát... oké, sajna íztelen volt.

Valószínűleg hogyha olajban megsütném - fűszerezném ízlene, így nem (nem fogok csak ezért venni, hogy így is kipróbáljam :D)

2023. jan. 17. 13:54
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

4-es, hallottál már vallásos zsidókról vagy muzulmánokról, akik nem esznek egy csomó ételt, többek között sertést, mert nem kóser/halal? Nem gyártottam ideológiát, csak felvilágosodott nyugati ember ne zabáljon szöcskét.

Ha az Aldiban kell venni, akkor pedig nem élet-halál kérdése.

Az én kultúrámba ez nem beágyazott dolog és nem is akarom azzá tenni.

2023. jan. 17. 14:54
 10/12 A kérdező kommentje:
9, mi van akkor, ha odatolják eléd egy nem felismerhető formában és ízlene ?
2023. jan. 17. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!